+355 (0) 69 40 40 878 info@kodraestate.com

Studio e Vleresimit të Pasurive të Paluajtshme, kërkon të shtojë Staf të kualifikuar pranë kësaj Studio.

Të interesuarit duhet të plotësojnë këto kritere:

1 – Ta kenë ushtruar më parë dhe të kenë eksperiencë dhe njohje të mirë profesionale në krijimin dhe përpunimin e raporteve të vlerësimit të pasurive të paluajtshme/Luajtshme kryesisht në praktikat për interes Kredie bankare ( Eksperiencë Min 1 Vit)

2 – Të ketë njohuri të mira të programit Autocad dhe gjyhën Angleze

3 –Të disponojnë patentë drejtimi për automjet

Të interesuarit të dërgojnë CV_të me Email (CV_të jetë e shoqëruar edhe me fotografi)

Email_i i kontaktit: info@kodraestete.com / hhstudiovleresimi@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *